PERDUT AMB ELS ESTUDIS?

Si la situació acadèmica del teu fill/a et supera, et podem orientar.

REACCIONA RÀPID, CANVIAR-HO ÉS POSSIBLE!

T'ensenyarem estratègies i tècniques pràctiques per a solucionar-ho.

ORGANITZACIÓ, AUTOESTIMA, RESPONSABILITAT, AUTONOMIA...

Estudiar és molt més que examinar-se, és una actitud.

VINE'NS A CONÈIXER, T'AJUDAREM

La primera visita és gratuïta i sense compromís.

A PARTIR D'ARA, TOT ANIRÀ BÉ

Amb Rforça't aconseguiràs tot el que et proposis!

La importància dels objectius

Sovint no som conscients de la gran importància que tenen els objectius en l’àmbit acadèmic. Un problema ben definit i uns  objectius clarament enunciats suposen el 50% de la solució. Si aconseguim que els nostres fills/es aprenguin a marcar-se objectius per a l’estudi, aconseguirem que assoleixin amb més facilitat els seus propòsits i milloraran el seu rendiment acadèmic.

Ara bé, els alumnes d’avui en dia saben formular objectius?

A continuació, t’ensenyem els factors que cal tenir en compte:
-        
      - Un objectiu valuós. L’objectiu que hagin de formular els estudiants ha de tenir valor per a ells. Si aparentment no veuen cap valor, els podem ajudar a trobar-lo nosaltres.

-       - Un objectiu redactat en positiu. Sempre s’ha de formular un objectiu en positiu «tirar els papers a la paperera» ja que si afegim el NO «no tirar papers al terra», la nostra ment no ho sap representar correctament i pot donar confusions.

-       - Un objectiu del qual siguem responsables. Un objectiu serà més fàcil d’aconseguir quan nosaltres siguem directament responsables d’ell.

-       - Un objectiu que puguem assolir. És molt important tenir la creença de que podem aconseguir l’objectiu que ens hem marcat. Un objectiu utòpic és semblant a una pèrdua de temps que ens produirà un grau elevat de frustració amb el pas del temps.

-       - Un objectiu precís. L’objectiu Ha de ser clar, concís i indicar el temps concret en què pensem aconseguir-lo. «Millorar en matemàtiques» no és precís; «aprovar tots els controls de matemàtiques d’aquest curs a partir de demà», sí.

Si seguim aquests consells, millorarem notablement el nostre rendiment i aconseguirem uns òptims resultats.

Després d’haver vist els factors que s’han de tenir en compte per formular objectius, creieu que els vostres fills i filles utilitzen aquests elements? S’organitzen el treball a través d’objectius?

1 comentaris:

  1. Bona tarda!
    La veritat és que els objectius que es marquen els meus fills la Maria i el Pau són molt generals: aprovar mates, pujar la nota de català. Pel que he vist aquí han de ser més concrets...

    Intentaré que mirin d'organitzar-se a través d'objectius i que siguin més específics.

    Núria

    ResponSuprimeix

 

Calendari

On som?

Estem a la Rambla de Catalunya, 5, 4t 3a, 08007, Barcelona
Mostra un mapa més gran

Contacte

Contacte
Fes clic damunt la imatge per accedir a les nostres dades de contacte.