PERDUT AMB ELS ESTUDIS?

Si la situació acadèmica del teu fill/a et supera, et podem orientar.

REACCIONA RÀPID, CANVIAR-HO ÉS POSSIBLE!

T'ensenyarem estratègies i tècniques pràctiques per a solucionar-ho.

ORGANITZACIÓ, AUTOESTIMA, RESPONSABILITAT, AUTONOMIA...

Estudiar és molt més que examinar-se, és una actitud.

VINE'NS A CONÈIXER, T'AJUDAREM

La primera visita és gratuïta i sense compromís.

A PARTIR D'ARA, TOT ANIRÀ BÉ

Amb Rforça't aconseguiràs tot el que et proposis!

On estudia el meu fill o filla?


Tot i que la majoria de joves d’avui dia tenen una taula d’estudi a la seva habitació, aquests/es acaben estudiant al terra, al llit, a la taula del menjador, la cuina, etc. Això fa que últimament, moltes mares i pares ens hagin preguntat si hi ha un lloc recomanable per a l’estudi.

En un principi, no hi ha cap inconvenient en què els joves estudiïn en un lloc diferent a la seva taula d’estudi, sempre hi quan aprofitin el temps. És a dir, si veus que el lloc que han escollit els fa distreure’s de la tasca, parla amb ell/a per triar-ne un altre.

Molts estudiants prefereixen estudiar al menjador o damunt del llit, perquè se senten més amples per posar tot el material. El més important no és el lloc que escullin, sinó que treguin profit d’aquest espai.

Alguns estudiants fins i tot necessiten estudiar amb soroll. Això a vegades els pot ser beneficiós, perquè els permet aïllar-se dels sorolls de l’entorn. En aquest cas, la música és recomanable que sigui neutre (o en un idioma que no entenguin).

La nostra recomanació és que parleu amb els vostres fills i filles per conèixer els seus gustos i, així poder cercar un lloc apropiat per l’estudi.

Què en penseu? Us sentiu identificats amb aquests pares i mares? Quin es el lloc més estrany on han estudiat els vostres fills/es?

3 comentaris:

 1. Hola, tinc un fill de 12 anys que sempre estudia al llit perquè diu que es sent més còmode, jo sempre l'he renyat perquè no ho trobava bé. A partir d'ara mirare si es concentra al llit tal i com heu dit! Moltes gràcies!

  Marta

  ResponSuprimeix
 2. Mi hijo cuando llega el buen tiempo estudia en el balcón..


  La mamá de Óscar

  ResponSuprimeix
 3. La meva a vegades es posa a estudiar aseguda al water.

  ResponSuprimeix

 

Calendari

On som?

Estem a la Rambla de Catalunya, 5, 4t 3a, 08007, Barcelona
Mostra un mapa més gran

Contacte

Contacte
Fes clic damunt la imatge per accedir a les nostres dades de contacte.